Få ett A.S.Helsingö att passa i vilket utrymme som helst

Det är sällan som måtten på ett kök är perfekta för ett utrymme, förutom i nybyggen. Med hjälp av utfyllnadsskivor kan du enkelt skapa ett kök som passar i ditt utrymme för ett mycket förmånligare pris än ett måttbeställt kök.

Grått kök
Grått kök

Med hjälp av utfyllnadsskivor får man A.S.Helsingö-kök att passa perfekt i alla olika slags utrymmen. Utfyllnadsskivor är delarna som finns på sidorna och övre kanten av köksramen. Med dem fortsätter man köksskåpen och skapar på så sätt utseendet av ett måttbeställt kök. Utfyllnadsskivorna fyller tomrummen mellan väggen och ramen. 

Grått kök

Med skivorna som man lägger på sidorna av ramen får man köket att bli den perfekta bredden. Samtidigt förblir helheten fortfarande snygg, skåpen symmetriska och man behöver inte använda pengar på dyra och opraktiska måttbeställda skåp. Utfyllnadsskivorna ger känslan att köket passar perfekt i utrymmet fastän centimetrarna inte går jämnt ut med skåpen.

Beiget kök

Man har lagt till en utfyllnadsskiva på vänstra sidan av kökets övre skåp.

Väggar är inte alltid raka och därför lönar det sig att beställa utfyllnadsskivor i samma mått som ramens slutliga höjd, men lägga till ett par centimeter på bredden. Utfyllnadsskivorna installeras på samma nivå med dörrarna och den överflödiga delen sågas bort i samband med installationen.

Beiget kök

I det här kökets hörn har man installerat utfyllnadsskivor både uppe och nere.

 

Fem tips för ett elegant kök:

1. Utfyllnadsskivor

2. Täcksidor

3. Integrerade vitvaror

4. Socklar

5. Gömda mekanismer