Vår garderobskollektion

Unika, personliga gardrober och förvaring till ett rimligt pris

Finländskt hantverks- och snickarkunnande

Högklassig design tillgängligt för alla

Mångsidig förvaring anpassad till inredningen

Våra garderobsmodeller

Snickaridörrar på IKEA-stommar

Oslagbart värde för pengarna

Så handlar du

Låda med färgprover

Prova kulörer hemma
Köp färgprover

Frågor och svar

Att köpa en garderob går lätt och smidigt i vår nätbutik. Där kan du planera en helhet som passar din stil och dina behov med vårt designverktyg på bara några minuter.  

Hittar du inte det du är ute efter i vår nätbutik? Kontakta i så fall vår planeringstjänst! Våra produktarkitekter hjälper dig att hitta en skräddarsydd lösning som passar ditt hem. Vänligen notera att du behöver en IKEA-plan för din garderob om du väljer en skräddarsydd förvaringslösning. 

Leveranstiden för våra trävaror (luckor, täcksidor och socklar)är normalt 5-7 veckor. De tillverkas alltid på beställning enligt din beställning. Beslagen levereras samtidigt.

Notera att vi inte kan ge er ett exakt leveransdatum i förtid. När dina varor är redo att levereras kommer du att bli kontaktad av våra logistikpartners.

Ja, eftersom våra garderober bygger på PAX-stommar köper du skåpstommarna och inredningen hos IKEA. Vi levererar de synliga delarna: dörrar, täcksidor och beslag. 

Efter att du köpt en garderob i vår konfiguratorbutik får du en lista över de IKEA-produkter du behöver för garderoben. Notera att inredningen inte ingår i listan, eftersom du väljer inredningen själv.

Att montera A.S.Helsingö-garderober är lätt med hjälp av instruktionerna som kommer med produkten. 

Ladda ner monteringsinstruktionerna

Vänligen notera att våra monteringsinstruktioner är stilspecifika, inte modellspecifika. Du hittar stilen på din garderob i orderbekräftelsen.

När du köper en garderob i Plain-stilen kan du välja mellan IKEA:s 50 cm och 100 cm breda PAX-stommar. Vänligen notera att den 100 cm breda stommen alltid är listad i shoppinglistan du får med din orderbekräftelse när du beställer en garderob i Plain-stilen, men du kan alltså köpa en smalare stomme från IKEA. 

Garderobstommarna är däremot alltid 50 cm breda i Spacer panel-stilen.