Vår historia

Vi anser att var och en av oss har rätt till design av hög kvalitet och att skönhet ska vara tillgängligt för alla.

Vi alla förtjänar ett funktionellt och harmoniskt hem. Genom att kombinera omsorgsfull design, kvalitetsmaterial och traditionellt hantverk med skåpstommar från IKEA, kan vi hjälpa dig skapa ett hem som känns personligt – till ett rimligt pris.

Våra produkter är framtagna av designers, arkitekter och konstnärer som följer en nordisk designtradition. Vi fortsätter stolt den modernistiska traditionen genom att skapa designlösningar till ett överkomligt pris. Det gör vi genom att använda kvalitetsmaterial i kombination med modern teknik.

Respekt för det nordiska hantverket genomsyrar hela vår process. Största delen av A.S.Helsingös produkter tillverkas i familjeägda fabriker och verkstäder i olika delar av Finland. Allt vi gör har ett syfte. Färgerna hämtas från naturen i Östersjöns skärgårdar och vårt designspråk utgår från en förståelse av arkitektur.

Välkommen till en värld där skönhet har demokratiserats. Välkommen till A.S.Helsingö.

Genom att kombinera omsorgsfull design, kvalitetsmaterial och traditionellt hantverk med skåpstommar från IKEA, kan vi hjälpa dig skapa ett hem som känns personligt – till ett rimligt pris.