Kök

Gör köket till din favoritplats. En plats, som gör din vardag lite mer harmonisk och där du trivs. Våra kök bygger på IKEA-stommar. Det möjliggör att du kan få ett högkvalitativt kök som reflekterar din stil till ett rimligt pris. 

Ingarö

Med sin tidlösa, men moderna design passar mångsidiga Ingarö i vilket utrymme som helst – stort eller litet, gammalt eller nytt, djärvt eller subtilt. 

Samsö

Med rena linjer och sömlöst integrerade beslag ger Samsö en modern framtoning till alla inredningar. 

Ensiö

Ensiö är vår mest klassiska modell – en kombination av traditionell design och högkvalitativ finish. 

Så här skapar du ditt kök

1. Hitta din favorit

Bläddra genom våra produkter, färger och material för att hitta köket som passar ditt hem.

Läs mer

2. Gör en IKEA-plan

Planera köksstommen och de funktionella egenskaperna hos IKEA.

Läs mer

3. Färdigställ och beställ

När din IKEA-plan är färdig hjälper vi dig att färdigställa kökets design och slutför beställningen.

Läs mer

Bli inspirerad

Frågor och svar

Våra kök bygger på IKEA:s skåpstommar. Därför behöver du planera ditt kök på IKEA och köpa köksstommarna därifrån. Från oss köper du alla de synliga delarna av köket. 

Så här köper du ett A.S.Helsingö-kök

Om du redan har ett METOD eller FAKTUM kök från IKEA kan du behålla dina gamla stommar och enkelt förnya utseendet på ditt kök med våra produkter.

Eftersom våra kök bygger på IKEA:s skåpstommar behöver du göra den tekniska planen för ditt kök på IKEA. Vi erbjuder däremot både introduktions- och planeringsmöten för att stöda dig vid alla skeden av ditt projekt. 

Du är också varmt välkommen att besöka våra showroom i Helsingfors och Stockholm. Där kan du bekanta dig med oss och se våra produkter i en hemlik miljö.

Introduktionsmötet och showroom-besöket är ideala att boka in i början av din planeringsprocess.

När din IKEA plan är färdig hänvisar vi dig till vår planerings- och beställningstjänst där vi hjälper dig att slutföra ditt köksprojekt, skapar skissar över köket samt hjälper dig med att lägga alla varor i din varukorg

Vi erbjuder inte köksinstallation, men du kan använda dig av IKEA:s lokala samarbetspartners eller andra företag som har erfarenhet av att montera IKEA-kök. Du kan också installera ditt A.S.Helsingö-kök själv om du vill, men vi rekommenderar att du anställer en professionell för att få ett vackert slutresultat.

Leveranstiden för våra kök är ungefär 5-7 veckor. Eftersom alla våra produkter alltid tillverkas på beställning, bekräftar vi den exakta leveranstidpunkten när din order är klar och färdig att skickas till dig.