Kök

God smak är inte det samma som en hög prislapp. Eftersom våra kök bygger på IKEA-stommar, kan du skapa stämningsfulla interiörer av hög standard - men till ett förmånligare pris.

Ingarö

Ingarö utstrålar tidlös elegans. Med sitt mångsidiga formspråk är den lätt att kombinera med vilken inredning som helst.

Samsö

Med stilrena linjer och sömlöst integrerade handtag skapar Samsö en mer avskalad framtoning.

Ensiö

Ensiö är vår mest klassiska modell – en kombination av traditionell design och högkvalitativ finish. 

Så här skapar du ditt kök

1. Hitta din favorit

Bläddra genom våra produkter, färger och material för att hitta köket som passar ditt hem.

Läs mer

2. Gör en IKEA-plan

Planera köksstommen och de funktionella egenskaperna hos IKEA.

Läs mer

3. Färdigställ och beställ

När din IKEA-plan är färdig hjälper vi dig att färdigställa kökets design och slutför beställningen.

Läs mer

Bli inspirerad

Frågor och svar

Våra kök bygger på IKEA:s skåpstommar. Därför behöver du planera ditt kök på IKEA och köpa köksstommarna därifrån. Från oss köper du alla de synliga delarna av köket. 

Så här köper du ett A.S.Helsingö-kök

Om du redan har ett METOD eller FAKTUM kök från IKEA kan du behålla dina gamla stommar och enkelt förnya utseendet på ditt kök med våra produkter.

Eftersom våra kök bygger på IKEA:s skåpstommar behöver du göra den tekniska planen för ditt kök på IKEA. Vi erbjuder däremot både introduktions- och planeringsmöten för att stöda dig vid alla skeden av ditt projekt. 

Du är också varmt välkommen att besöka våra showroom i Helsingfors och Stockholm. Där kan du bekanta dig med oss och se våra produkter i en hemlik miljö.

Introduktionsmötet och showroom-besöket är ideala att boka in i början av din planeringsprocess.

När din IKEA plan är färdig hänvisar vi dig till vår planerings- och beställningstjänst där vi hjälper dig att slutföra ditt köksprojekt, skapar skissar över köket samt hjälper dig med att lägga alla varor i din varukorg

Vi erbjuder inte köksinstallation, men du kan använda dig av IKEA:s lokala samarbetspartners eller andra företag som har erfarenhet av att montera IKEA-kök. Du kan också installera ditt A.S.Helsingö-kök själv om du vill, men vi rekommenderar att du anställer en professionell för att få ett vackert slutresultat.

Leveranstiden för våra produkter som tillverkas på beställning (luckor, täcksidor och socklar)är 5-7 veckor. Eftersom alla våra produkter alltid tillverkas på beställning, bekräftar vi den exakta leveranstidpunkten när din order är klar och färdig att skickas till dig.