Så handlar du ett kök

1. Hitta din favorit
2. Gör en IKEA-plan
3. Färdigställ med oss
1. Hitta din favorit

Ett stämningsfullt hem skapas genom att göra val som reflekterar din stil. Börja med att fundera på ditt utrymme, din stil och dina behov. Hur skulle du vilja att ditt kök såg ut? Vilken atmosfär vill du skapa? Bläddra sedan genom våra produkter, färger och material för att hitta köket som passar ditt hem.

Du kan också boka ett startmöte online eller i vårt showroom eller kontakta vår kundtjänst. Vi berättar gärna om vårt utbud och om processen.

2. Gör en IKEA-plan

Eftersom våra kök bygger på IKEA-stommar behöver du göra den tekniska planen på IKEA. I praktiken innebär det planeringen av köksstommen och de funktionella egenskaperna, som var köksskåpen och hushållsapparaterna ska vara.

Vi rekommenderar att du planerar köket tillsammans med IKEAs experter. De hjälper dig att skapa en fungerande helhet som gör din vardag lite mer harmonisk.

Mät även ditt utrymme noggrant vid det här skedet. Du kan göra det själv eller ta hjälp av IKEAs mättjänst.

3. Färdigställ och beställ

När din IKEA-plan är färdig hjälper vi dig med att färdigställa kökets design, så att helheten reflekterar dig och din stil. Du behöver endast skicka oss din IKEA-plan och berätta om dina önskemål med några ord via vår planeringstjänst.

När du är nöjd med ditt kök slutför vi din beställning och skickar dig information om din order. Efter att du lagt ordern rekommenderar vi att du beställer IKEA-produkterna så att allt som behövs är redo för installationen av köket.

Njut av planeringen!