Planeringstjänst
Väck din vision till liv – 4 enkla steg

Vi vill försäkra att ditt hem blir en plats som känns som din egen och reflekterar din stil. Våra produktarkitekter finns här för att hjälpa dig med allt från att välja de perfekta produkt-, färg- och materialkombinationerna till att göra beställningen. Vi gör även en visualisering av ditt kök eller din garderob, så att det är lättare för dig att få en bild av hur helheterna kommer att se ut. 

1. Skicka din IKEA-plan till oss

Skicka din slutgiltiga IKEA-plan till oss och berätta om dina önskemål med några ord. Vänligen notera att din plan behöver innehålla IKEA:s luckor, täcksidor, bänkskivor och socklar.

2. Gå igenom din plan under ett planeringsmöte

Våra produktarkitekter sitter gärna ner med dig och går noggrant igenom din plan. Under planeringsmötet kan vi hjälpa dig med att välja de material, färger och produkter som passar din stil – så att du kan göra ditt hem till en plats var du trivs år efter år.

3. Se hur din design väcks till liv

Utgående från din IKEA-plan ritar våra produktarkitekter upp en skiss över hur ditt kök eller din garderob kommer att se ut. Du får även en detaljerad produktlista och installationsanvisningar för att göra installationen av ditt kök eller din garderob så smidig som möjligt. I tjänsten ingår en omarbetning.

4. Gör beställningen

När du är nöjd med skissen tar vi hand om detaljerna och samlar färdigt de produkter du behöver i din varukorg.

Avgiften på 600 kr återbetalas när du gör beställningen.